Centre Universitari de Manacor

Centre Universitari de Manacor

Població

Població: Manacor

Adreça

Adreça: Carrer del pare Andreu Fernàndez, 12

Horari

Horari: De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 17 a 19 hores. Dissabte de 10 a 13 hores.

Telèfon

Telèfon: 662350646

Email

Email: cum@manacor.org

Web

Web: https://manacor.org/ca/centre-universitari-de-manacor-cu

El Centre Universitari de Manacor (CUM) és un servei municipal integrat dins el Departament d’Educació de l'Ajuntament de Manacor. Es va inaugurar el dia 7 de setembre de 1998. Té convenis de col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universidad Nacional de Educación a Distancia i el Ministeri d’Educació i Formació Professional per la creació de l’Aula Mentor de Manacor, ampliant l’oferta de formació a distància de persones adultes en general i d’estudiants o titulats universitaris en particular.
Els objectius fonamentals del Centre Universitari de Manacor són els de promoure l’estudi universitari, orientar i facilitar la incorporació d’estudiants, donar suport a l’estudi, informar sobre els ensenyaments reglats i no reglats, posar els mitjans necessaris per tal que els alumnes puguin fer recerca d’informació, facilitar els tràmits administratius i apropar la universitat i els coneixements que aquesta imparteix a la societat en general. La intenció del CUM és, en definitiva, possibilitar que totes aquelles persones interessades en tenir informació sobre els estudis universitaris o suport per a realitzar-los, ho puguin obtenir de la manera més ràpida, eficaç i propera possible.
És en aquest marc, que el CUM organitza sovint activitats com ara conferències, cursos i seminaris, activitats que gràcies a la plataforma Enviu Manacor podran gaudir de major difusió i se’n facilitarà la inscripció.


Centre Universitari de Manacor