Cinema

Sense límits. Curtmetratges de dansa inclusiva

Sense límits. Curtmetratges de dansa inclusiva

Selecciona un dia

Abril 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
19:00
Cinemaclub 39 Escalons

Cinemaclub 39 Escalons

Dies

Dies: 27 d'abril

Hores

Hora: 19 h

Durada

Durada: 120 min

Lloc

Lloc: Conservatori de Música de Manacor

Mobilitat Ruduïda

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Dissabte 27 d'abril, 19 h
Conservatori de Música de Manacor
SENSE LÍMITS
Curtmetratges de dansa inclusiva
Col·loqui amb LORÁND JÁNOS, director del Barcelona Choreoscope Dance Film Festival, conduït per ITXASO ESPINAZO, facilitadora de biodansa

-Projecció en motiu del Dia Internacional de la Dansa

EN MI PIEL (In my skin)
Sándor M. Salas
Espanya, 2022 14 min
Lluny d'homogeneïtzar paràmetres, el flamenc utilitza el poder subversiu de l'art per potenciar els cossos diversos sobre l'escenari. La discapacitat ja no és un límit, sinó un punt de partida creatiu.

HOLDING MOSES
Rivkah Beth Medow
EEUU, 2022. 16 min
Una intèrpret de Broadway es converteix en mare, entrellaçant ritme i dolor, temps i alegria al seu camí per connectar amb el seu fill profundament discapacitat.

OPEN CALL
Katia Crivellari
França, 2023. 8 min
En Sacha va a una convocatòria oberta de dansa. No passa res del que tenia previst, arriba tard, acaba l'últim de tots i no veu res.

FORMING
Eve McConnachie i Chloe Rosser
Regne Unit, 2022. 5 min
Amb la participació de dos ballarins de Scottish Ballet's Elevate®, un programa de classes de dansa per persones que viuen amb esclerosi múltiple (EM), juntament amb una ballarina professional de ballet escocès, Marge Hendrick. Examina l'experiència de viure amb una malaltia neurològica i allò que la gent no veu: les lluites i la frustració inherents quan el cos no obeeix la ment.

LOOK THE PART
Claire Fletcher Renata
Austràlia, 2022. 6 min
Sam és una netejadora discapacitada que treballa en un gran teatre i té passió per ser ballarina, però també té por de sortir a la llum. Quan Peaches, la seva màgica diva interior i drag queen, es materialitza a la nit, la creativitat de Sam arrenca el vol. Ella emprèn un atrevit número de ball, al ritme dels acords de The Cat Empire. Look The Part és la història d'un talent que desafia les expectatives i de la màgia que transforma la realitat.

SININEN (BLAU)
Kati Kallio
Finlàndia, 2023. 9 min
Sininen (El blau) és un conte de fades de fantasia sobre una figura semblant a un ocell a l'abraçada del bosc. El personatge central de la pel·lícula ha anat evolucionant al llarg dels anys, ja que Vappu ha estat buscant el seu poderós personatge a través de la dansa i el moviment. La pel·lícula mostra forces suaus i habilitats màgiques, la independència i la capacitat autodirigida de crear vida, sentit i trobades al voltant d'un mateix. Cadascun de nosaltres té alguna cosa única per oferir en el futur.

MALOU
Adi Wojaczek
Alemanya, 2019. 14 min
Inspirada en fets reals: la jove ballarina Malou lluita irresistiblement pel seu somni. Després d'anys de lluita i rebuig, rep la seva oportunitat única en la vida, la qual cosa la porta a una revelació inesperada.

Entrada gratuïta

Cinemaclub 39 escalons / Choreoscope Barcelona Dance Film Festival / Conservatori de Música de Manacor / Federació Catalana de Cineclubs / Enviu / Ajuntament de Manacor